Een Belangrijke Update

Afgelopen december hebben wij het druk gehad. Naast alle feestdagen hebben we ook de loterijen gehad. Wat was het een succes! Na het contact leggen met ontzettend veel bedrijven, hebben we met vele prijzen heel erg veel mensen blij kunnen maken. 

We hebben ruim €2000 opgehaald!

Tegelijk moesten er flyers ontworpen, gedrukt en verspreid worden en hebben we via Facebook dagelijks geadverteerd voor de loterijen.

Als je ernstig ziek bent zijn feestdagen moeilijk. Naast dat het mentaal lastig is om te beseffen dat je alweer een jaar ziek bent en een jaar verder bent, is het fysiek ook pittig. Mijn lichaam houdt zich niet aan mijn plannen en gaf het dan ook bijna op…

Op 30 december word ik in slechte conditie gevonden op de grond in huis en wordt er een ambulance gebeld. Nadat ik ben meegenomen naar het ziekenhuis krijg ik daar pijnstillers en wordt er een ct-scan gemaakt. Helaas kent de Nederlandse zorg mijn aandoeningen niet en kunnen zij mij dan ook niet verder helpen. Er wordt met spoed weer contact gelegd met dr. Gilete uit Barcelona. Doordat mijn situatie nu snel verslechtert maakt dr. Gilete zich ernstig zorgen. Dat is natuurlijk geen goed teken en dat was ook voor ons wel even schrikken. 

Wij zijn nu vooral bezig met de praktische zaken. We kunnen namelijk op korte termijn al naar Barcelona. Op 26 januari kan ik er al zijn! 

Dat is natuurlijk positief, maar toch hebben we nog een groot probleem. 

Het geld is nog niet rond en dat baart ons toch wel zorgen. 

Kunt u mij helpen met de laatste sprint?

Kunt u ervoor helpen zorgen dat wij ons geen zorgen meer hoeven te maken of mijn situatie nog verder achteruit gaat vanwege geld?

Ik moet nu mijn nekkraag omhouden en zoveel mogelijk blijven liggen totdat ik naar Barcelona kan. Als het geld er op tijd is want de datum nadert al snel!  

Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik zo snel mogelijk geopereerd moet worden. 

Hartelijk bedankt voor alle steun die u al heeft gegeven. Alleen kan ik dit niet, samen kunnen wij dit wel.

Liefs Marina

Tags: No tags

Comments are closed.