Update!

Aangezien wij zondagavond in het ziekenhuis in Barcelona worden verwacht hebben wij hemel en aarde moeten bewegen om dat te kunnen realiseren.

Tot het bittere eind hebben wij tegen de zorgverzekering gestreden om een medische vlucht vergoed te krijgen aangezien Marina onmogelijk met een normale lijnvlucht zou kunnen vliegen. Ze kan niet lang rechtop zitten zonder het enorm benauwd te krijgen en een hartslag van 155 te krijgen.

De strijd tegen de zorgverzekering hebben wij zoals verwacht niet gewonnen, ze hadden onvoldoende informatie ter beschikking.. dit terwijl ze alle informatie en alle dossiers al hadden. We trokken helaas aan een dood paard. ❌

Het was voor ons niet mogelijk zelf een medische vlucht te bekostigen dus zijn we gaan kijken naar andere oplossingen. Een camper huren en rijden naar Barcelona! Dat was het idee 🚐πŸ‡ͺπŸ‡¦.De reis begon gisteravond en ondanks dat we zo rustig mogelijk reden werd Marina alle kanten op gestuiterd. Na AntwerpenπŸ‡§πŸ‡ͺ gaf Marina aan echt niet meer te kunnen en heel veel pijn aan haar nek te hebben. Foute boel, dus we besloten om te keren aangezien we nog zeker 16 uur moesten rijden. En nu waren we binnen 2,5 uur weer thuis. ❌

Terug naar de tekentafel. We hadden nog 1 optie en dat was het boeken van een prive vliegtuig die vandaag vanaf Rotterdam vertrok. Ondanks dat dit enorm veel geld kost, hadden we geen andere keus en hebben we deze vlucht geboekt. We zijn met de camper naar de luchthaven gereden, die tot het vliegtuig mocht komen en daar is Marina het vliegtuig in gegaan. De stoelen konden 90% plat en zo kon Marina toch comfortabel vervoerd worden βœ…. Bij aankomst in Barcelona stond er direct een ambulance klaar die ons naar het ziekenhuis heeft gebracht βœ…. Daar verliep alles heel snel en soepel en zijn we inmiddels op de kamer βœ…. Als het goed is komt de chirurg straks even om te zien hoe het gaat.

Morgen staan er onderzoeken op het programma.

Het was ons het avontuur weer wel! Maar we hebben het gehaaldπŸ€

Tags: No tags

Comments are closed.